Direct la continutul paginii »

Olimp Technics SRLHotelul Trianon este locaţia ideală pentru oamenii de afaceri, excursionişti, familii în vacanţă şi grupuri de prieteni oferind toate facilităţile şi serviciile oricărui hotel de 3 stele din România. Hotelul Trianon vă oferă cazare în 26 de camere spaţioase şi elegant decorate, o sală de conferinţe pentru reuniuni de afaceri, restaurant, bistro, bar şi terasă. Profitaţi de reducerile de preţ şi rezervaţi o cameră la preţ discount la Hotel Trianon !

Hotelul Trianon oferă acces rapid în vizita dvs. spre cele mai frumoase obiective turistice ale oraşului Bucureşti.

Situat în zona centrală lângă Palatul Parlamentului, Hotelul Trianon de 3*** din Bucureşti vă oferă cazare în 26 de camere de hotel pentru afaceri şi vacanţă la cele mai bune preţuri din România.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Olimp Technics SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Olimp Technics SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Olimp Technics SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.975