Direct la continutul paginii »

Oasis SRLOasis Development colaboreaza in Romania si pe alte piete din regiune cu o serie de parteneri de renume, precum Kaufland, Plus/Lidl, CA Immo AG si Real4You Immobilien GmbH, care au contribuit la proiecte din portofoliul dezvoltatorului.

Compania este condusa de Klaus Reisenauer si Kurt Wagner, profesionisti cu o experienta internationala de peste 20 de ani in piata de real estate, retail si property development. Inainte de Romania, cei doi au dezvoltat proiecte de retail in tari precum Austria, Germania, Cehia, Slovacia sau Ungaria.


Oasis Development este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de retail din Romania, cu peste 60 de proiecte de succes livrate la nivel national.

Compania romaneasca a realizat pana in prezent proiecte ce insumeaza o suprafata de peste 1,5 milioane mp de teren, valoarea investitiilor depasind 800 mil de euro. Portofoliul actual al companiei include peste 200.000 mp spatii de retail in constructie si dezvoltare teritoriala.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Oasis SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Oasis SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Oasis SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.366