Direct la continutul paginii »

Mkm Consult Proiect SRLFirma este agreată de marea majoritate a băncilor în mod direct sau ca subcontractant al unor societăţi cu renume.

S.C. "MKM CONSULT PROIECT" S.R.L. Hunedoara a luat fiinţă în anul 1997, iar din anul 2005 este membru corporativ ANEVAR.

Din anul 2000 până în prezent societatea a elaborat peste 20.000 de rapoarte de evaluare, cele mai multe pentru garantarea creditelor, pentru privatizare, dar şi evaluări pentru divizare, reevaluarea imobilizărilor corporale.

Societatea are ca obiect de activitate evaluările de afaceri şi active, evaluare pentru lichidare, pentru fuziuni şi divizări, elaborare studii de fezabilitate în vederea contractării de credite, pentru obţinerea fondurilor structurale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mkm Consult Proiect SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mkm Consult Proiect SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mkm Consult Proiect SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.951