Direct la continutul paginii »

Arhis Design SRLFirma s-a infiintat in anul 2003, motivata de lipsa unei implicari profesioniste in proiectarea de constructii din Romania.

Este un birou de arhitectura privat, cu capital integral romanesc, specializat in proiectare si design imobiliar.

Echipa de inceput a reusit, in mai putin de 3 ani, prin servicii prompte si promovarea solutiilor noi de constuire sa urce compania pe primele locuri in piata privata a proiectarii de locuinte colective si individuale.

Clienti mici, mari, importanti, fiecare cu nevoi si dorinte. Cu cerinte si dorind sa fie tratat in mod aparte, special. Asa cum MERITA orice client din lume al oricarei firme care se respecta iar noi ne respectam clientii si munca pe care o facem.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Arhis Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Arhis Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Arhis Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.