Direct la continutul paginii »

Simtex Organismul De Certificare SRLExperienta de peste 7 ani in crearea si organizarea de cursuri in domeniul sistemelor de management (formare de auditori) a facut din SIMTEX-OC unul dintre putinele organisme capabile sa acopere o gama vasta de directii de instruire.

SIMTEX-OC da dovada de experienta si profesionalism avand auditori cu atitudinea prietenoasa si respectuoasa in acelasi timp, dovedite pe parcursul derularii procesului de certificare.

SIMTEX-OC asigura buna desfasurare a tuturor fazelor contractului, auditul de certificare si cele de supraveghere desfasurandu-se in cele mai bune conditii.

Membrii echipelor de audit se remarca prin profesionalism, obiectivitate, corectitudine si o aplicare adecvata a cerintelor standardelor ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 si ISO 19011 la specificul companiei noastre.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Simtex Organismul De Certificare SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Simtex Organismul De Certificare SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Simtex Organismul De Certificare SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.129