Direct la continutul paginii »

Alpha Telecom SRLSistemul dmTrack este unul din cele mai performante sisteme AVL (Automatic Vehicle Location) de pe piata romaneasca. Sistemul este capabil sa satisfaca orice cerinta a utilizatorului final in materie de supraveghere si control a flotei de vehicule sau a punctelor de masura fixe.

Sistemul permite supravegherea continua a unuia sau a mai multor vehicule in miscare sau a mai multor puncte de masura fixe. Se poate detecta abaterea de la traseu, se pot monitoriza parametrii tehnici ai vehiculelor in timpul mersului, cum ar fi cantitatea de combustibil consumata, viteza, functionarea motorului, deschiderea unei usi, pozitia cupei unui excavator, nivelul de combustibil din rezervor, etc..Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alpha Telecom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alpha Telecom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alpha Telecom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.560