Direct la continutul paginii »

Protecmunc SRLCu un efectiv de 20 angajati, Protecmunc S.R.L. comercializeaza o gama larga de: carti, reviste, pliante pentru protectia muncii.

S.C. Protecmunc S.R.L. este abilitata de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse conform "Certificatului de abilitare pentru servicii externe de prevenire si protectie.

S.C. Protecmunc S.R.L. comercializeaza tiparituri cu tematica de securitate si sanatate in munca, elaborate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Protectia Muncii si Revista Obiectiv.

Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Protecmunc SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Protecmunc SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Protecmunc SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.276