Direct la continutul paginii »

Evaluari Imobiliare SRLS.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL se conformeaza STANDARDELOR PROFESIONALE elaborate de ANEVAR si utilizeaza metode si tehnici de evaluare folosite pe plan international. Expertii sai sunt atestati ANEVAR.

S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL intocmeste pentru clienti sai rapoarte de evaluare pentru o gama larga de proprietati imobiliare si bunuri mobile, precum:

-terenuri extravilane, agricole, intravilane libere sau construite
-proprietati incluzând cladiri diverse: birouri, centre de afaceri, constructii pentru locuit, apartamente, spatii comerciale, industriale, de depozitare sau constructii cu utilizari speciale.
-bunuri mobile: mijloace de transport, masini speciale si specializate, utilaje de productie si instalatii de lucru, linii tehnologice, masini cu functionare independenta, aparate si instalatii de masura, control si reglare, etc. .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Evaluari Imobiliare SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Evaluari Imobiliare SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Evaluari Imobiliare SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.516