Direct la continutul paginii »

Star Project SRLSocietatea Star Project S.r.l. vine in intampinarea clientilor sai cu servicii de calitate si complete in domeniul instalatiilor pentru constructii.

Infiintata in anul 2003, societatea comerciala STAR PROJECT S.R.L. s-a impus in scurt timp pe piata din zona de vest a tarii datorita calitatii si vitezei de proiectare. Succesul nostru se bazeaza pe experienta si pregatirea echipei formate din angajati permanenti si din colaboratori cu experienta care acopera o mare diversitate de tipuri de lucrari din acest domeniu.

Garantia profesionalismului si seriozitatii cu care societatea noastra trateaza orice colaborare este data de experienta deosebita de care ne bucuram in acest domeniu de activitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Star Project SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Star Project SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Star Project SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.770