Direct la continutul paginii »

Pentagon Business Com SRLFirma noastra are o echipa tehnica compusa din ingineri si tehnicieni cu experienta, oferind servicii de înalta calitate pentru analiza, proiectarea, implementarea si întretinerea tuturor echipamentelor de voce si date ALCATEL.

S.C. PENTAGON BUSINESS COM SRL se mândreste cu abordarea sa focusata pe cerintele clientului, primind recomandari din partea tuturor beneficiarilor nostri, impresionati de abilitatea firmei noastre de a oferi solutii si mai ales servicii de înalta calitate.

S.C.PENTAGON BUSINESS COM ofera un pachet intreg de servicii : consultanta si proiectare -in vederea obtinerii unor solutii tehnice adaptate pentru clientii sai-, de instalare, testare si instruire, precum si asistenta tehnica in perioada de garantie si postgarantie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pentagon Business Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pentagon Business Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pentagon Business Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.230