Direct la continutul paginii »

Daria Telecom SRLDARIA Telecom este o companie romaneasca, infiintata in anul 2006, specializata in furnizarea de solutii integrate catre companii: solutii antiefractie, solutii antiincendiu, solutii control acces, sisteme de televiziune cu circuit inchis, automatizari, cablare structurata, infrastructura de date si semnalizare, supraveghere video.

Filozofia noastra este sa oferim clientilor nostri servicii complete si produse de calitate, care sa le aduca beneficii continue in activitatea de zi cu zi.

Firma noastra este licentitata de catre I.G.P.R. sa proiecteze, instaleze si sa intretina sisteme de securitate, avand licenta Nr. 1052/T - 2007.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Daria Telecom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Daria Telecom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Daria Telecom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.197