Direct la continutul paginii »

Cores SRLProfesionalismul echipei CoRES si dotarea tehnica deosebita au facut ca firma CoRES sa fie azi una din companiile de top/succes ce activeaza Romania in domeniul creatiei si productiei de elemente de semnalistica.

Toti anii de activitate au reprezentat si o perioada de dezvoltare si cautari prin conectarea permanenta la tot ce era nou in acest domeniu—tendinte in design, materiale, utilaje si tehnologii—si aplicarea acestora in practica, iar rezultatele nu au intarziat sa apara.

Tot acest parcurs ascendent a fost facut pas cu pas impreuna cu clientii nostri—parteneri de afaceri exceptionali.

Inca de la infiintarea sa in anul 1990, CoRES® a avut o preocupare speciala in identificarea unor produse care sa reprezinte o imbinare a elementelor “tehnice” cu elemente “artistice” si care sa se integreze armonios in noul peisaj economic ce se forma in Romania.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cores SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cores SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cores SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.006