Direct la continutul paginii »

Neo Plan SRLSC NEO PLAN SRL este o firma de proiectare in constructii dinamica si tanara, avand angajati in posturile de proiectanti absolventi ai Facultatii de Constructii, sectia Cai Ferate, Drumuri si Poduri.

Executam proiecte de drumuri si poduri, in functie de tema de proiectare a beneficiarului. Toate proiectele sunt executate cu respectarea normelor si STAS-urilor in vigoare.

Dezvoltarea proiectelor este realizata folosind metode moderne de proiectare asistata de calculator, folosind solutii software CAD, ceea ce duce la o durata scurta de executie a proiectului final si modificari rapide in functie de cerintele de adaptare ce pot interveni in faza de executie efectiva.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Neo Plan SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Neo Plan SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Neo Plan SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.