Direct la continutul paginii »

Publicom SRLAvantajele serviciilor noastre:
-Transmiterea clara a mesajului
-Singurul canal de promovare care imbina avantajele a doua canale obisnuite: ale televiziunii si ale outdoor-ului;

Datorita evolutiei tehnologice din ultima perioada si a ritmului alert al vietii de zi cu zi, pe piata advertising-ului a aparut necesitatea introducerii unui nou serviciu care sa raspunda perfect nevoilor actuale ale pietei: promovarea TV-Outdoor pe suport Led Screen.

Publicitatea TV-Outdoor este un mediu atractiv si eficient de promovare, care atrage toate privirile trecatorilor, datorita luminii, culorilor si animatiei difuzate; astfel impactul de promovare este catalogat ca avand unul dintre cele mai mari efecte din domeniul publicitar.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Publicom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Publicom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Publicom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.874