Direct la continutul paginii »

Media Sound SRLWest City Radio este singurul post 100% local, al cărui format a fost special conceput pentru satisfacţia targetului principal: persoanele preponderent mature, activând în diverse domenii de activita te, cu venituri medii şi peste medie.

Spre deosebire de marile reţele naţionale de radio prezente în Timisoara, care îşi împart acelaşi segment de ascultători, relativ tineri şi, în mod special, din mediul studenţesc, West City Radio apare ca o alternativă la muzica de tip heavy rotation şi la moderaţia şablonizată.

Fie că sunt acasă, în trafic, în maşinile personale, fie în mijloacele de transport în comun, la birouri sau în supermarket-urile Timişoarei, în opinia multora dintre aceşti ascultători, West City Radio rămâne unul dintre cele mai ascultate şi apreciate posturi de radio din Timişoara .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Media Sound SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Media Sound SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Media Sound SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.644