Direct la continutul paginii »

Luiz Design SRLSuntem unic distribuitor al produselor marca PICS in zona Dobrogei si a Banatului. Oferim materiale si scule speciale pentru realizarea lucrarilor de pavaje din beton amprentat.

Ne bucuram ca ati ajuns pe site-ul nostru si speram ca veti gasi informatiile cautate. Va invitam sa descoperiti produsele si ofertele noastre si deasemenea, va asteptam sa reveniti cat mai des pentru a fi in permanenta legatura cu tot ce va oferim.

Astfel putem pune la dispozitia firmelor interesate intraga gama de produse necesare realizarii de lucrari la preturi exceptionale.

Obiectul activitatii noastre il reprezinta toate tipurile de pardoseli de beton: pardoseli industriale elicopterizate (superfinisate) - cu sau fara cuart colorat (rezistente la uzura); pardoseli din beton amprentat; pardoseli speciale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Luiz Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Luiz Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Luiz Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.