Direct la continutul paginii »

B.m.g. Foto SRLPlacile noastre nu sunt pentru traficul auto din ROMANIA ele au un caracter de divertisment nu contin elemente de securizare si in mod intentionat fonturile noastre sunt altele decat cele folosite la placile de inmatriculare romanesti.

In permanenta la noi pe stoc se gasesc peste 80 de modele de placi din aluminiu cu caracter auto de mai toate felurile si culorile.

Produsele noastre pot fi folosite foarte bine in scopuri practice exemplu placa pentru locul de parcare, placa de avertizare, etc.

Cu toate ca produsele noastre pot parea de multe ori usor comune acestea nu se vor gasi la vanzare pe marginea soselei ,in piete pe tarabe sau in targuri si nici nu se vor putea face intodeauna pe loc .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale B.m.g. Foto SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre B.m.g. Foto SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii B.m.g. Foto SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.611