Direct la continutul paginii »

Promo Light SRLDispunand de specialisti cu indelungata si atestata experienta in domeniu, care pun mare pret pe calitate si pe realizarea unor produse de inalta finete, Promo Light va este un partener de afaceri in crearea de solutii outdoor si indoor pentru imaginea companiei dvs, promovand-o eficient prin calitate si profesionalism.

Dispunand de un sistem informatic foarte performant, de utilaje si masini de ultima generatie, Promo Light creaza produse de calitate superioara, cu forma, precizia si designul dorite de dvs. sau propuse de noi.

SC Promo Light Srl., infiintata in anul 2000, are capital integral romanesc, iar ca obiect de activitate productia publicitara si tot ce tine de promovarea imaginii unei companii sau a produselor ei prin outdoor, indoor media precum si prin amenajarea sediilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Promo Light SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Promo Light SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Promo Light SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.155