Direct la continutul paginii »

Maxicomp SRLInfiintata din 1991, firma are misiunea propusa de a furniza solutii ingineresti inovatoare si performante pentru instalatii frigorifice, instalatii de aer conditionat, instalatii termice, instalatii ventilare, instalatii de abur tehnologic, instalatii de aer comprimat, sigure si ecologice intr-o piata competitiva.

MaxiComp se numara probabil printre cele cateva firme din Romania, ce isi propun sa integreze intr-un ansamblu unitar toate specialitatile de inginerie termica – instalatii frigorifice, termice, conditionare, climatizare, energii neconventionale, in stransa legatura cu fluxurile sau procesele tehnologice impuse.

Stuctura - Arhitectura deschisa, avand o privire de ansamblu asupra aspectelor multiple ale proiectului, orientata catre client, in scopul intelegerii valorilor acestuia si oferirii maximumului de valoare adaugata, la costurile pietei .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Maxicomp SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Maxicomp SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Maxicomp SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.