Direct la continutul paginii »

Rom Dinarom SRLFondata in 2004, ROM DINAROM S.R.L. este o societate cu capital privat, situata in Zalau, Judetul Salaj (in partea de nord-vest a Romaniei), care produce si comercializeaza produse turnate feroase si neferoase.


In prezent, dupa ani de experienta, ROM DINAROM S.R.L. este una dintre cele mai importante societati producatoare de scule turnate din fonta si otel pentru laminarea tevilor fara sudura din otel.

Parte a propriei strategii, ROM DINAROM S.R.L. a incercat intodeauna sa dezvolte si sa investeasca in tehnologii moderne si in echipament special pentru a imbunatati calitatea produselor si serviciilor sale.

Scule si dispozitive de laminare: dopuri de perforare, dopuri duo, dopuri netezitoare, lineale perforatoare, lineale netezitoare, ghidaje intermediare, valturi din oteluri (de scule) si fonte refractareContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rom Dinarom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Rom Dinarom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rom Dinarom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.621