Direct la continutul paginii »

Gazproiect SRLS.C. GAZPROIECT S.A. Brasov este o societate specializata in proiectare, asistenta tehnica si consultanta pentru industria gazelor naturale.

In cei peste 50 ani de activitate, societatea a proiectat lucrari in peste 300 localitati si anume:

-conducte de transport gaze naturale cu diametre cuprinse intre 100 si 1200 mm, avand presiuni de regim de la 7 la 75 bar, precum si constructiile si instalatiile aferente acestora (traversari de ape si cai de comunicatie, statii de protectie catodica etc.)
-statii de reglare si masurare predare / sector cu debite cuprinse intre 400 - 150000 Nmc/h, presiuni de intrare 6 - 70 bar, presiuni de iesire 6 - 1,8 bar.
-statii de masurare comerciala a gazelor din import;
statii de comprimare gaze;
-statii de tratare si uscarea gazelor;
-baze de productie pentru intretinerea, repararea si exploatarea conductelor de transport si distributie;Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gazproiect SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Gazproiect SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gazproiect SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.322