Direct la continutul paginii »

Bollemann SAIn ideea de a ramane competitivi, am analizat modul in care sa operam, pentru ca firma BOLLEMANN sa aiba o viziune mai larga si sa poata trece la un nivel financiar mai ridicat.

In anul 1997, grupul firmei BOLLEMANN S.A. a realizat un progres semnificativ in afaceri, avand ca efect cresterea veniturilor si a profitului.

Ca un partener strategic international de vanzari, fluent in multe limbi, BOLLEMANN ar putea schimba cu clientii impresii, adrese si explicatii despre componentele esentiale ale (re)aprovizionarii pentru un angrosist.

BOLLEMANN, ca o organizatie activa, colaboreaza cu cei care desfasoara activitati legate de constructii, mobilier, domenii care prevad necesitatea utilizarii produselor comercializate de noi.

Clientii nostri recunosc produsele noastre, ca fiind de cea mai inalta calitate iar preturile pe masura.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bollemann SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bollemann SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bollemann SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.787