Direct la continutul paginii »

Topotrust Construct SRLPe fondul extinderii activitatilor, domeniile de interes au fost diversificate de la an la an, realizand pe langa instalatiile electrice de joasa tensiune si retele de comunicatii electronice, sisteme de protectie antiefractie precum si sisteme de semnalizare a incendiilor.

SERVICI:
Consultanta si proiectare individualizata pe client
Instalatii electrice de joasa tensiune de uz comercial si industrial
Solutii de retele de comunicatii electronice si de cablare structurata
Instalatii de protectie antiefractie, control acces si supraveghere video
Sisteme de semnalizare a incendiilor
Instalatii de sonorizare

Societatea a fost infiintata in anul 2002, in localitatea Cluj-Napoca, avand ca domeniu principal de activitate, proiectarea si executia instalatiilor electrice de joasa tensiune de uz general si industrial.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Topotrust Construct SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Topotrust Construct SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Topotrust Construct SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.