Direct la continutul paginii »

Instal Sting 99 SRLProdusele firmei noastre se adreseaza atat sectorului public cat si celui industrial si agricol. Identificarea si satisfacerea necesitatilor si asteptarilor clientilor, imbunatatirea permanenta a performantelor tehnice ale produselor reprezinta principala preocupare a firmei, care se bazeaza pe specialisti cu vasta experienta in domeniu.

Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar.

INSTAL STING a luat fiinta in anul 1998 avand ca obiect principal de activitate activitati de servicii prestate in domeniul instalatiilor si echipamentelor PSI.

Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Instal Sting 99 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Instal Sting 99 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Instal Sting 99 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.447