Direct la continutul paginii »

Institutul De Studii Si Proiectari Energetice SAPunem la dispoziţia clienţilor oferta noastră de soluţii integrate tehnic, financiar si comercial, pentru următoarele domenii:

-Energie
-Producerea energiei electrice si termice
-Surse regenerabile de energie
-Transportul si distribuţia energiei electrice
-Mediu
-Infrastructură - Servicii comunale şi construcţii civile
-Alte sectoare industriale.

O gamă variată de servicii si expertiză tehnică care să vă sprijine în rezolvarea problemelor din domeniile energie si infrastructură de mediu. Oferim consultanţă si servicii de inginerie clienţilor din sectorul public si privat, în ţară si peste hotare, pe tot parcursul proiectului de investiţii – contractare, proiectare, execuţie si punere în funcţiune.

-Consultanţă tehnică
-Consultanţă financiară
-Inginerie de bază si de detaliu
-Alte servicii ingineresti.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Institutul De Studii Si Proiectari Energetice SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Institutul De Studii Si Proiectari Energetice SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Institutul De Studii Si Proiectari Energetice SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.