Direct la continutul paginii »

Cando Exim SRLCeea ce isi propune firma Cando Exim S.R.L este sa ofere produse de calitate ca produse tip PSI - furtunuri, stingatoare, spumogen, servicii de incarcare, reparare si verificare stingatoare. Compania noastra are un personal de 10 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania.

Experienta Cando Exim S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cando Exim SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cando Exim SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cando Exim SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.965