Direct la continutul paginii »

Isa SRLISA SRL, o societate comerciala orientata catre servicii si comert in domeniul tehnologiei informatiei a fost infiintata in anul 1994. Capitalul firmei este integral romanesc, iar cresterea firmei s-a realizat exclusiv prin forte proprii.

Interesul pentru pregatirea profesionala se reflecta in certificarile obtinute de catre personalul ISA si interesul pentru calitatea serviciilor se concretizeaza in efortul de adaptare a activitatilor proprii la procedurile recomandate de standardele ISO 9001.

Sisteme de calcul
Copiatoare
Imprimante
Monitoare

Sisteme de calcul
Copiatoare
Imprimante
Alte periferice

Serviciul de scanare documente presupune conversia acestora in format digital, adica stocarea lor in fisiere de tip imagine. Formatele acestor fisiere pot varia, in functie de cerintele clientului (JPEG, PNG, TIFF, PDF, etc).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Isa SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Isa SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Isa SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.