Direct la continutul paginii »

Ontiu Electronik SRLCompania a fost fondată în februarie 2003, având sediul central în Baia Mare, cu scopul de a dezvolta piaţa IT şi a aduce cele mai noi technologii la nivel local.

Ulterior aria de acoperire One IT a fost extinsă astfel încât, în prezent, activează şi pe piaţa din Cluj, prin magazinul aflat în Centrul Comercial Polus.

Echipa One-IT este o echipă puternică şi dinamică care alături de principii şi valori solide a facut posibilă dezvoltarea continuă a companiei in cei peste 8 ani de existenţă pe piaţa locală, dezvoltare atât pe sectorul business la clienţi corporate şi instituţii publice cât şi la persoane fizice, ajungând astfel în topul companiilor de IT regionale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ontiu Electronik SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ontiu Electronik SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ontiu Electronik SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.236