Direct la continutul paginii »

Promedia Trade & Soft SRLAici veti gasi multe modele de cartuse si tonere pentru imprimante inkjet sau laser, dar si pentru copiatoare.

Din anul 2001, ProMedia Trade&Soft SRL infiinteaza departamentul de reincarcari si reconditionari cartuse inkjet si laserjet pentru imprimante si copiatoare.

Pentru a putea gasi modelelul de cartus sau toner dorit, va recomandam sa folositi formularul de cautare de mai sus. Este foarte simplu!

Trebuie sa selectati brandul imprimantei, felul cartusului sau tonerului (inkjet monocrom, inkjet color, laser monocrom, laser color) si in sfarsit modelul imprimantei.

Din anul 2004 producem la cele mai inalte standarde tonere si cartuse laserjet monocrom si color compatibile cu copiatoare si imprimante Hewlett-Packard, Canon, Lexmark, Brother, Samsung, Minolta, Xerox, Epson.

Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Promedia Trade & Soft SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Promedia Trade & Soft SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Promedia Trade & Soft SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.786