Direct la continutul paginii »

Centrul De Calculatoare SRLFirma Centrul de Calculatoare are sediul social în Reşiţa, si a fost fondata în anul 2003.


Cu o echipă tânără ce are peste 10 ani de experienţă în domeniul IT şi numeroase certificări, am orientat activitatea spre descoperirea si satisfacerea nevoilor clienţilor, atât persoane juridice, cât şi persoane fizice, dar şi spre promovarea celei mai noi tehnologii.

Consultanţă la vânzare pentru alegerea echipamentului în funcţie de necesitati;
Produse şi echipamente permanent în stoc, la preţuri avantajoase;
Consultanţă software şi diverse soluţiii de licenţiere;
Instalare, punere în funcţiune şi instruire pentru folosirea echipamentelor;

Cu două magazine în Reşiţa , unul în Caransebeş şi un centru de service, încercăm să acoperim în principal nevoile clienţilor din judeţul Caraş-Severin şi a partenerilor de afaceri din alte judeţe.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Centrul De Calculatoare SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Centrul De Calculatoare SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Centrul De Calculatoare SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.