Direct la continutul paginii »

Ro Computer SRLSC Ro-Computer SRL este o societate comercială cu răspundere limitată care s-a înfiinţat în iulie 2005.

Activitatea de bază este aceea de comercializare si service pentru echipamentele it si telecomunicatii, periferice si accesorii, piese de schimb si consumabile.


în această periodă societatea a reuşit să încheie contracte cu principalii importatori din domeniul tehnicii de calcul şi al materialelor consumabile.


Chiar dacă este o societate relativ nouă, care in momentul înfiinţării a gasit o piaţă IT saturată, aceasta a reuşit să se dezvolte în mod constant, iar în noiembrie 2007 a reuşit să implementeze si sa certifice sistemul de management al calităţii ISO 9001:2000Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ro Computer SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ro Computer SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ro Computer SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.