Direct la continutul paginii »

Mai Net SRLMotivul aparitiei magazinului online www.datonpc.ro a fost dorinta de a oferi produse brand si servicii de calitate pentru toate buzunarele.

Din 2002 oferim Romanilor modele business ale brand-urilor DELL, HP, IBM, ASUS, INTEL, AMD, NVIDIA si multe altele la un pret redus fata de pretul pietei.


Daton PC este pe piata IT din 2002, ofera produse IT doar de calitate, avem distribuitori in orasul IASI dar distribuim si in tara prin curier rapid.

Ne dorim sa intelegem cerintele fiecarui client si sa-i oferim produsele care vin in intampinarea nevoilor sale. Ne dorim ca fiecare client ce trece pragul nostru sa ne considere ca fiind cei mai buni prieteni cand vine vorba de IT.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mai Net SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mai Net SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mai Net SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.896