Direct la continutul paginii »

Euxin Computers SRL



În magazinul nostru on-line va oferim o gama larga de produse inovative, de ultima generatie. Vindem laptop-uri si acumulatoare, monitoare, calculatoare, imprimante, tablet PC-uri, GPS si aparatura electronica si informatica pentru timpul liber.

Comercializam tonere si cartuse pentru imprimante de calitate superioara la un pret avantajos. Tot ceea ce înseamna informatica, tot ceea ce este interesant!

Societatea comerciala Euxin Computers s-a înfiintat în anul 2005 în scopul de a aduce un element definitoriu domeniul tehnica IT si în ceea ce priveste comercializarea produselor si echipamentelor informatice si serviciile aferente.

Obiectul principal de activitate: Comercializarea produselor informatice si de comunicatie cu vânzare on-line



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Euxin Computers SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Euxin Computers SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Euxin Computers SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.