Direct la continutul paginii »

Integra Group SRLiCare for Pharma este o solutie software pentru Customer Relationship Management dedicata industriei farmaceutice, care isi propune sa ofere fortei de vanzari si marketing cele mai moderne instrumente pentru gestionarea relatiei cu clientii.

Solutia este modelata pornind de la cele mai bune practici din industrie, facilitand abordarea eficienta a problematicii specifice:

managementul unei forte de vanzari cu dispersie teritoriala, abordarea unei tipologii specifice de clienti (medici, farmacisti) cu instrumente dedicate, promovarea unui mix de produse dinamic, modelarea relatiilor complexe cu liderii de opinie in domeniul medical.

La baza conceptului iCare for Pharma stau urmatoarele repere:
• Un reprezentant medical trebuie sa poata utiliza solutia dupa o zi de training.
• Raportarea unei vizite nu trebuie sa dureze mai mult de un minut.
• Orice organizatie pharma trebuie sa poata adopta noua solutie in mai putin de 2 luni.
• Aplicatia trebuie sa lucreze „the way the user works”.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Integra Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Integra Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Integra Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.