Direct la continutul paginii »

Dacora Print SRLKIP Europe, filiala Katsuragawa Corporation Japan , este cunoscut ca unul dintre cei mai vestiti producatori de sistemele digitale, de scanare, imprimare si multiplicare din industria fotocopiatoarelor.

Descoperiti premiata tehnologie KIP, creata pentru a imbunatati functionarea tuturor sistemelor digitale de printare si scanare.

Dacora Print activeaza in domeniul de furnizare a hartiei din anul 2004, timp in care am oferit clientilor nostri o gama diversificata de materiale atat pentru piata tehnica, cat si pentru piata grafica

Procesele, patente KIP, High Definition Print Technology si Real Time Thresholding imbunatatesc calitatea documentelor format mare, reducand in acelasi timp efortul operatorului si costurile totale de operare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dacora Print SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dacora Print SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dacora Print SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.