Direct la continutul paginii »

New Idea Group SRL
"O firma are valoare prin reputatia pe care o dobandeste in timp".

Imaginea unei companii se construieste in permanenta, prin deschidere si o comunicare continua si credibila cu exteriorul, respectiv mediul de afaceri in care o companie activeaza.

Suntem o echipa multidisciplinara si multiprofesionala, bine sudata, in care fiecare isi cunoaste locul si rolul, obiectivele si preocuparile si care raspunde cerintelor actuale ale pietei.

O companie care doreste sa se afirme trebuie sa dezvolte un plan de comunicare si sa utilizeze mai multe mijloace de promovare corelate cu scopurile propuse.

Entuziasmul, pasiunea, atitudinea profesionista, respectul pentru cei cu care lucram ne definesc in tot ceea ce facem.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale New Idea Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre New Idea Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii New Idea Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.807