Direct la continutul paginii »

Tdcsoft SRLTDCSoft SRL este distribuitor al unei largi game de produse din domeniile tehnicii de calcul, biroticii si papetariei.

Avand o experienta de peste 14 ani in domeniul tehnicii de calcul, sute de calculatoare montate si reparate, service-ul nostru este de cea mai inalta calitate, oferind cele mai bune solutii pentru problemele dumneavoastra.

Instalare, configurare şi întreţinere calculatoare, servere, reţele

Reparatii calculatoare, imprimante laser, inkjet, matriciale

Reincarcari cartuse si tonere imprimanta

Devirusari

In domeniul tehnicii de calcul asiguram: accesorii, periferice, componente, consumabile, medii optice de stocare, memorii flash si DRAM. Gasiti la noi produse de HP, Canon, Kingmax, LG, Samsung, Asus, Gigabyte, Intel, AMD, A4Tech, Sony, Verbatim, Silicon Power, Benq, Lenovo, Princo, Traxdata si multe alte firme.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tdcsoft SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tdcsoft SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tdcsoft SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.