Direct la continutul paginii »

Altair Info SRLSocietatea noastră, ALTAIR INFO SRL a fost înfiinţată în 1992 şi are ca domeniu principal de activitate producţia şi comercializarea de echipamente de calcul şi asigurarea de servicii de calitate în acest domeniu pentru utilizatori.

Incă de la început orientarea companiei noaste a fost aceea către client, indiferent daca ecesta era o mare companie sau un simplu utilizator.

Orientarea noastra este aceea de oferire a solutiilor specifice, adecvate fiecarui client in parte atit hardware cit si software.

n 2004 am inceput integrarea echipamentelor portabile de tip Notebook si Tablet-PC, folosind tehnologia INTEL Centrino, fapt ce permite realizarea unor sisteme care se caracterizeaza prin portabilitate, autonomie ridicata, conectivitate Wireless si Bluetooth.

De asemenea exista posibilitatea configurarii foarte flexibile, in functie de necesitati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Altair Info SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Altair Info SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Altair Info SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.739