Direct la continutul paginii »

Amsaldo Impex SRLCalitatea si rezultatele performante ale societatii recomanda SC AMSALDO IMPEX SRL ca un parteener de afaceri serios si responsabil.

Managementul lucrarilor are drept scop optimizarea tuturor proceselor si mijloacelor care concura obtinerea unor lucrari de calitate corespunzatoare in intervalul de timp conventi cu beneficiarul.

Societatea are ca obiect principal de activitate domeniul productiei de mobilier din PAL si lemn, dispunand in acest scop de hala de productie in suprafata de 1200 MP, utilaje performante – produse de FELDER AUSTRIA – mijloace de transport specifice acestor produse.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Amsaldo Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Amsaldo Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Amsaldo Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.045