Direct la continutul paginii »

Gema Term Consulting SRLPana in prezent, SC Gema term Consulting srl a realizat o diversitate de proiecte complexe, din care amintim : proiecte de centrale termice de abur, centrale termice de apa fierbinte, centrale termice de apa calda, utilaje.

In momentul infiintarii firma a obtinut din partea SC SIETA SA Cluj Napoca din Cluj-Napoca, fabricant de cazane de abur, apa fierbinte si apa calda, reprezentanta pentru zona de sud a Romaniei.

Avand in vedere exigentele pietei, conducerea firmei s-a preocupat de cresterea competitivitatii, introducand propriul Manual de Calitate cu proceduri specifice fiecarei activitati.

Pe langa acestea s-au efectuat lucrari de verificari si investigatii tehnice (expertize tehmnice) la cazane mari de abur, in special la tamburi, la cazane mici si medii de abur, la cazane de apa fierbinte, la cazane de apa calda, la diverse instalatii mecanice sub presiune atat stabile cat si transportabile.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gema Term Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Gema Term Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gema Term Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.464