Direct la continutul paginii »

Miso SRLPunând accent pe calitatea serviciilor, am proiectat, implementat un sistem de management al calităţii serviciilor noastre şi în anul 2006 am obţinut Certificarea ISO 9001:2001.

Permanent am fost într-o campanie de instruire şi perfecţionare pentru a face faţă cerinţelor noii legislaţii a Uniunii Europene în acest domeniu de activitate.

SC MISO SRL este implicată direct în dezvoltarea acestui domeniu de activitate prin parteneriatele pe care le are la proiecte de cercetare.

S.C. MISO SRL a fost înfiinţată în anul 2003 şi abilitată de Ministerul Muncii Solidarităţii Sociale şi Familiei să presteze servicii în domeniul protecţiei muncii conform Certificatului de Abilitare nr.43PS833/2003, reautorizată în anul 2006Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Miso SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Miso SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Miso SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.554Site-uri web