Direct la continutul paginii »

Elmafarm SRLCompania ELMAFARM si-a inceput activitatea in 1993 in Targu-Jiu prin deschiderea unei farmacii in zona Pietei mici.

Compania si-a dezvoltat activitatea si a mai deschis inca o farmacie in Targu-Jiu si mai multe puncte de lucru in jud. Gorj.

FARMACIA ELMAFARM a intrat pe piata clujeana in anul 2003 pornind de la o viziune moderna asupra conceptului de farmacie si asupra a ceea ce ar trebui sa insemne aceasta in contexul mediului de afaceri din Romania si al unei piete aflate in continua dezvoltare

In anul 2005 s-a deschis ApartHotel Gutinului*** cu 6 apartamente pe str. Gutinului nr. 5. In anul 2006 s-a deschis Hotel Capitol, 3 stele, cu 20 de camere pe str. Neagra nr. 9.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Elmafarm SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Elmafarm SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Elmafarm SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max