Direct la continutul paginii »

Medical Technologies Internationa SRLCompania Medical Technologies International SRL (MTI) este distribuitor exclusiv al Corporatiei Zimmer - liderul pe plan mondial în domeniul implanturilor ortopedice – pentru Romania si Republica Moldova.


MTI îsi propune si ofere clientilor sai produse de cea mai buna calitate si servicii profesioniste, oferind colaboratorilor sai un suport permanent în desfasurarea si dezvoltarea activitatii lor profesionale si educationale de specialitate.


Echipa MTI este formata din medici cu experienta considerabila în acest domeniu, preocupati de binele pacientilor si de o colaborare apropiata cu specialistii din domeniu.

Faptul ca Medical Technologies International a fost selectata ca distribuitor exclusiv al produselor Zimmer în Romania este un argument puternic, care recomanda aceasta companie pentru calitatea produselor, serviciilor si personalului de care beneficiaza.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Medical Technologies Internationa SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Medical Technologies Internationa SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Medical Technologies Internationa SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

28.286