Direct la continutul paginii »

Contrast Impex SRLContrast Impex SRL a fost fondat în anul 1992, cu un capital 100 % român.

Comercializează întreaga paletă de produse necesare utilării unui salon de înfrumuseţare, de la mobilier, aparate şi echipamente, până la produse şi tratamente pentru îngrijire facială, corporală, mâini şi picioare, extensii de păr natural, aparate pentru bronzare artificială.

Contrast Impex Srl vă oferă peste 30 linii profesionale pentru tratamentele faciale şi corporale de la Germaine de Capuccini, Dr. Christine Schrammek, Lendan, Ainhoa, Cemsa, Noche y Dia, Parargil (produs conceput şi brevetat Contrast).

De asemenea, vă stă la dispoziţie cu aparatura de cea mai bună calitate pentru cosmetică facială şi corporală, mobilier şi accesorii profesionale pentru saloanele de înfrumuseţareContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Contrast Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Contrast Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Contrast Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

28.305