Direct la continutul paginii »

Pharmico SRLDispomedicor Steril SRL este unicul importator al producatorului Dispomedicor Zrt Ungaria - materiale sanitare de unica folosinta, seturi chirurgicale, marca Dispomedicor, Pharmico; servicii de sterilizare.

Suntem constienti de responsabilitatea pe care o implica vanzarea produselor parafarmaceutice, al materialelor sanitare precum si al produselor pentru igiena feminina, in acest sens, vrem sa va asiguram ca la noi veti gasi intotdeauna produse de calitate cu preturi accesibile.

Va rasplatim permanent fidelitatea (Cupon discount, Cupon fidelitate, Clienti „Gold Level”, Clienti Distribuitori).

Produsele importate si distribuite de societatea noastra corespund cerintelor Uniunii Europene, avand marca CE. Procedura de fabricatie este certificata prin ISO 9001:2008, ISO 13485:2003 si ISO 14001:2004, astfel fiind asigurat calitatea superioara a produselor, aspectul comercial placut si pragmatic, cu pret de vanzare atractivContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pharmico SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Pharmico SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pharmico SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

34.795