Direct la continutul paginii »

Laborex SRLFirma noastra a fost infiintata in 1994, cu un capital integral romanesc, avand ca scop comercializarea de reactivi, consumabile si aparatura generala pentru laboratoare, si mai recent dezvoltarea si distributia de accesorii si consumabile pentru instalatiile termice si de alimentare cu combustibili.

Activitatea firmei noastre nu se rezuma doar la comert. Oferim consultanta de specialitate pentru alegerea celei mai potrivite variante care sa rezolve o anumita aplicatie, service competent si instruirea optima necesitatilor clientului.

De asemenea, nivelul ridicat de expertiza al specialistilor nostrii permite asigurarea consultantei atat in domeniul caracterizarii si utilizarii produselor petroliere cat si al mentenantei sistemelor termice, LABOREX fiind autorizata ISCIR (cf. PT-C2) pentru asigurarea regimului chimic al cazanelor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Laborex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Laborex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Laborex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

35.314