Direct la continutul paginii »

Elemental SRLnţelegem că oportunitatea de a afecta viaţa oamenilor prin produsele şi serviciile oferite este atât un privilegiu cât şi o mare responsabilitate.

Suntem mai preocupaţi ca oricând legat de grija pe care trebuie să ne-o purtăm nouă înşine, familiei şi mediului în care trăim.

Conceptul de comerţ conştient îl punem în practică atunci când deciziile pe care le luăm sunt bazate pe valori personale solide şi sănătoase.

Suntem mereu în căutarea unor modalităţi de a minimiza impactul activităţii noastre are asupra mediului, îmbunătăţim ambalarea, folosim în administrare hârtie reciclată şi în procesele de ambalare-coletare materiale reciclate, reciclabile sau biodegradabile oriunde este cu putinţă.

Vă punem la dispoziţie o serie de reţete cosmetice care se pot prepara acasa, din ingrediente proaspete şi materii prime cosmetice organice din care puteţi selecta în funcţie de preferinţele proprii.

Prepararea nu este dificilă, avem reţete cu adevărat simple care necesită să vă dedicaţi doar câteva minuteContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Elemental SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Elemental SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Elemental SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

33.815