Direct la continutul paginii »

X Lab Solutions SRLCalitatea reprezinta esenta catre o dezvoltare durabila si sigura.

Prin calitate, dorim ca X-Lab Solutions sa furnizeze incredere in viitor, sa tinda permanent la pozitia de lider si sa-si consolideze pozitia pe piata interna in domeniul comercializarii aparaturii medicale si reactivilor.

Prin experienta, instruirea, specializarea, angajarea si adaptabilitatea angajatilor nostri, se asigura nivelul calitativ al serviciilor noastre.Acest lucru se realizeaza prin dezvoltarea profesionala continua a personalului, pentru a-l constientiza, responsabiliza si implica in realizarea obiectivelor calitatii.

X-Lab Solutions isi propune, ca misiune, furnizarea catre clientii de aparatura si reactivi de ultima generatie, contribuind astfel la imbunatatirea continua a serviciilor medicale catre populatia din tara noastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale X Lab Solutions SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre X Lab Solutions SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii X Lab Solutions SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

30.533