Direct la continutul paginii »

Arli Co SRLInfiintata in anul 2003, Arli co SRL si-a propus inca de la inceput sa ofere solutii complete de igiena a colectivitatilor din toate domeniile de activitate: hotelier, bancar, alimentatie publica, industrial, sanatate.

Colaborarea cu cei mai prestigiosi producatori din Uniunea Europeana (Spania, Grecia, Ungaria, Germania, Polonia, Olanda, Italia) a condus permanent la imbunatatirea standardelor de calitate a produselor si a oferit fiecarui client solutia adecvata in functie de pret, implementare si design.

Codul culorilor este un sistem vizual de codare dezvoltat in ideea igienizarii optime si eficiente. Fiecare zona este marcata cu o culoare specifica (albastru, galben, rosu si verde) conform riscului de contaminare incrucisata cu diferite bacterii.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Arli Co SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Arli Co SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Arli Co SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

31.144