Direct la continutul paginii »

Beauty One Distribution SRLElectrostimulatorul CSD 20 pads este instrumentul perfect de infrumusetare corporala ce poate dizolva grasimea corpului in orice zona s-ar situa aceasta.

Poti pierde greutate intr-un timp foarte scurt datorita modului in care se realizeaza stimularea.

Profesional Ultrasonic CSD este un aparat de ultrasunet corporal si facial .

Aparat de masaj vacuumatic pentru acasa Oferta valabila in limita stocului disponibil

Ultrasunetele creeaza MICRO-VIBRATII invizibile, localizate profund in interiorul celulelor, spargand depozitele de grasime calcifiate.Undele ultrasunete vibreaza de un milion de ori pe secunda.

HP3 este un aparat de presoterapie adica de masaj prin presiune. Procedeul reprezinta exercitarea , gratie cizmelor sau mansoanelor ganflabile,de presiuni si depresiuni pe tot picior sau pe brat,Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Beauty One Distribution SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Beauty One Distribution SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Beauty One Distribution SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

36.613